Bie-ba-ba-be-lutta - kip van troje - reizend - speeltheater - kinderanimatie - straattheater
Bie-ba-ba-be-lutta
Workshop rond taal en poëzie voor 3-6-jarigen.

Aan de hand van poppenspel laten we kleuters spelen met taal. Wij rappen, zingen, jodelen, fluisteren, stotteren, broebelen, brabbelen en nog meer van dat. Spelen met taal staat centraal. In een fleurig decortje met heel wat attributen en kijk-, proef-, voel- en luisterboekjes gaan wij aan het spelen. Het wordt een echte klankenkermis: bie-ba-ba-be-lutta.

Wat de workshop uniek maakt, is de speelse en energieke manier van begeleiden. Op praktische wijze leggen we verbanden tussen gevoelens, muziek, klanken en poëzie. De deelnemers krijgen een grote fantasieprikkel aangeboden, die aanzet tot het stimuleren en het ontwikkelen van een eigen creatieve, muzische en speelse (‘kunstzinnige’) houding. Wij brengen alles binnen de filosofie: ‘wij willen niet beleren, maar inspireren’.


Mogelijke speelformules en prijskaartje:

Voor kleuters. Het is optimaal om met
max. 15 kleuters per begeleider te werken.
De workshop kan zowel door scholen,
socio-culturele-verenigignen als bedrijven geboekt worden.

De workshop kan doorgaan in scholen, buitenschoolse kinderopvang, lokalen van speelpleinen of jeugddiensten, bilbiotheken of ... in het poëziecentrum van Gent.

Vanaf 60 minuten.
Er kan ook een hele dag of week gewerkt worden.

Een docent speelt twee werkuren voor 150 euro Vanaf het derde uur rekenen wij 75 euro per bijkomend uur aan. Is de groep groter dan 15 kuikens, dan wordt er per extra aanwezige 3 euro per speeluur aangerekend.


Bij meerdere opdrachten of bij ‘moduleaanbod’ wordt een korting gegeven. Alle speelmaterialen en spelattributen zijn in de prijs inbegrepen.

Indien de workshop op een theatervoorstelling volgt, voorzien we een korting. Bij boeking van meerdere workshops of een langere overeenkomst: prijs op maat.