rare jongens die anderen  - kip van troje - reizend - speeltheater - kinderanimatie - straattheater
Rare jongens die anderen
Europees straattheater

Onze acteurs kruipen in de huid van enkele Europese cliché figuren. Als geen ander weten zij jong en oud te animeren. De speelformule die wij aanbieden is vrij simpel. Als organisator stelt u zelf de cast samen. Eén speler vertegenwoordigt één land. Elk personage brengt zijn solovoorstelling. Gaandeweg ontmoeten de spelers elkaar en wisselen hun acts uit. Daarbij wordt duidelijk dat hun onderlinge verschillen en gewoontes minder groot zijn dan ze zelf denken. Interactief straattheater met pluim.


De menukaart die wij aanbieden: Italië: een operadiva die met het publiek pogingen onderneemt om al zingend een glas te breken. Oostenrijk: onze verdwaalde Tiroler kunt u misschien de juiste richting tonen, of skiet u even mee? Zweden: een viking die dol is op vissen. Het jonge publiek krijgt een visspel aangeboden. Spanje: krijgen de castagnetten en onze Spaanse schone uw publiek ten dans? Frankrijk: onze wijnboer brengt hier zijn vakantie door. Gelukkig heeft hij zijn eigen grasveldje bij en nodigt hij enkele gasten uit op zijn ‘pélouse’. Griekenland: Zorba onze Griek brengt enkele brokjes architecturaal verleden mee uit zijn land. Het staat iedereen vrij om een Griekse zuil mee op te bouwen. Schotland: Mc Scottnodigt iedereen uit om hem te verslaan bij paalwerpen en touwtrekken.

Heeft een boom een verjaardag? En krijgt hij cadeautjes als hij jarig is? Kan een boom dorst hebben? Lust hij chocolademelk? Zou een boom graag kast zijn? Zou een kast graag terug boom zijn? Heeft een boom vrienden? Heeft hij vijanden? ... En alle bomen in het bos, zijn dat allemaal vrienden van elkaar?


Mogelijke speelformules en prijskaartje:

speelduur: minimum 120 minuten (per speeluur pauzeren wij 10’)

prijskaartje: 270 euro/uur (deze prijs omvat 3 spelers) ~ 325 euro/uur (deze prijs omvat 4 spelers) ~
375 euro/uur (deze prijs omvat 5 spelers)

extra: vervoer: 0.48 euro/km
-btw: 6%
-eigen kleedkamer en ruimte voor materiaal is onontbeerlijk -hapje en drankjes voor cast.