Welkom bij Kip Van Troje

Reizend speeltheater voor kleine en grote speelvogels

Kip Van Troje is een professioneel, ongesubsidieerd theatergezelschap. Wij bieden kinder- en familievoorstellingen aan. Ook volwassenenvoorstellingen en poëzielezingen sieren ons programma. Daarnaast hebben wij ook straattheater, kindergrime, kinderanimatie en bedrijfsanimatie op het menu staan.

Onze voorstellingen worden stuk voor stuk gekenmerkt door de sterke betrokkenheid met het publiek. Bovendien werken we innoverend, pedagogisch en creatief. Mede door de muziek- spel- en lichttechniek zijn onze voorstellingen stuk voor stuk laagdrempelig. Zo willen wij niet beleren, maar inspireren!

kip book

Met ons boek Knappe Kunst Kapsels kan je net zo knap leren kappen als onze kakelende Kip kappers. Klik hier om meer te lezen en het boek te bestellen.

Gent is dan wel het broednest van Kip, toch reizen wij met ons 'reizend speeltheater' in heel Vlaanderen en Nederland rond. Wij spelen overal: culturele centra, sporthal, speelplein, parochiezaal, festivals, pensenkermis, ... Zelfs bij u thuis kunnen wij te gast zijn.

Welkom in ons digitaal nest! Scharrel gerust even rond en kijk met welk eitje wij u van dienst kunnen zijn.