Workshop TAAL-OOR - kip van troje - reizend - speeltheater - kinderanimatie - straattheater
WORKSHOP THEATER
Voel je de toneelkriebels in je buik? Wil je graag eens toneel spelen? Heb je zin om de magische wereld van het theater te ontdekken? Hoe loopt een boer? Hoe beweegt een hofdame? Welke emotie toont een winnaar? Wat is het gevoel dat je kunt spelen bij een nieuwsgierig personage? Hoe kan je uren praten zonder je stem moe te maken? Wat is jardin en cour?

We beginnen met een opwarming en vliegen er dan theatraal in. Via vaardigheden als durf, spel, concentratie, ruimtegebruik, stemgebruik en inlevingsvermogen komen de deelnemers tot samenspel. Door allerlei spelletjes beelden wij gekke dingen uit. Maar ook minder rare dingen. Leuke dingen. Wij spelen allemaal samen met fantasie, durf en plezier. En … aan het einde van de theaterworkshop, maken wij onze eigen toneelstukjes.


Mogelijke speelformules en prijskaartje:

Doelgroep:
Van 6 tot 96 jaar. Zowel scholen, families, socio-culturele-verenigingen als bedrijven kunnen deze workshop boeken.

Speelduur: Vanaf 120 minuten. Er kan ook een hele dag of week gewerkt worden.

Prijskaartje: Per uur/per docent 75 euro. Vanaf het derde uur rekenen wij 65 euro aan. Optimaal en kwalitatief spelen wij het best met max. 15 deelnemers per docent. Is de groep groter dan 15 kuikens, dan rekenen we per extra aanwezige 4 euro per speeluur extra aan.

Vervoersonkosten:wij rijden aan 0.48 euro/km vanuit Gent. Btw: 6% op de uitkoopsom en het vervoer.

Alle speelmaterialen en spelattributen zijn in de prijs inbegrepen. De groep mag niet groter zijn dan 20 deelnemers.

Extra: De organisator voorziet een eigen speellokaal. Wij factureren minstens twee haaneengekakelde speeluren.